Novice

Potrebujete pomoč?

Pokličite +386 1 2806 200 ali nam pišite na info@kig.si

Sklic 25. redne seje družbe KIG d.d.

21. 6. 2018

Na podlagi 7.3. točke statuta družbe KIG podjetje za proizvodnjo in upravljanje družb d.d., Zagorica 18, 1292 Ig, matična številka: 5034418000, davčna številka: SI 86115308, in drugega odstavka 295. člena Zakona o gospodarskih družbah (Uradni list RS, št. 65/09 - UPB, 33/11, 91/11, 32/12, 57/12, 44/13, 82/13 in 55/15; v nadaljevanju: ZGD-1) uprava družbe na lastno pobudo sklicuje 25. redno sejo skupščine družbe KIG podjetje za proizvodnjo in upravljanje družb d.d., ki bo dne 26.07.2018 ob 8. uri v sejni sobi v prostorih družbe MSIN d.o.o. na naslovu Leskoškova cesta 6, 1000 Ljubljana.

Prenesi PDF

 


KIG OBELEŽIL 70 LET DELOVANJA

04. 6. 2018

V zadnjem tednu maja je KIG s slavnostno prireditvijo obeležil 70 let svojega delovanja. Zbrali smo se zaposleni, lastniki, poslovni partnerji in predstavniki lokalne skupnosti. Posebno priznanje sta prejeli dve družini, ki s svojim delom v KIGu že tri generacije prispevata k uspehu podjetja. Za zabavo so poskrbeli Tilen Artač in Modrijani.

 


Aprila smo v proizvodnjo KIG uspešno postavili ter zagnali novo hidravlično upogibno stiskalnico LVD Easy – Form 135/30.

10. 5. 2018

Nova stiskalnica je računalniško podprta z programsko opremo CADMAN B3D s katerim lahko že v pisarni simuliramo potek krivljenja in s tem onemogočimo morebitne napake, katere bi se lahko pojavile pri samem postopku.

Zaradi povečane višine hoda in globine grla bomo lažje izdelovali zahtevne izdelke predvsem na področju prometne signalizacije.

Izdelke bomo lahko bolj natančno izdelovali, ker ima stiskalnica vgrajen laserski sistem EASY FORM, kateri izvede meritev na krivljenem kosu vsakih 20milisekund in zaradi tega se zmanjša količina napačno krivljenih kosov. Tovrstna naprava je ena ključnih naprav v pločevinarski proizvodnji in njen nakup pomeni bistveno izboljšanje operacije krivljena tako po kvaliteti, času kot po raznovrstnosti opcij. Vrednost naložbe: 210.000 €.

 


KIG na INTERTRAFFICU že četrtič zapored

09. 4. 2018

KIG na INTERTRAFFICU že četrtič zapored

Tudi letos smo se udeležili sejma Intertraffic v Amsterdamu, na katerem smo razstavljali tri KIG-ove programe s področja prometa. Osrednja tema so bile rešitve za registrske tablice oz. naš program VERESIS, ki zagotavlja strojne in programske rešitve za izdelavo registrskih tablic. Prikazani so bili tudi znaki z notranjo osvetlitvijo, ki so zaradi mnogih prenov tunelov po Evropi, iskano blago na trgu. V skladu z našo strategijo, v kateri smo kot cilj postavili izdelavo infrastrukture za e-mobilnost, smo razstavljali tudi našo rešitev za polnjenje in izposojo električnih koles.

Obisk na sejmu je bil nad pričakovanji, saj smo navezali veliko novih potencialnih kontaktov in se srečali z že obstoječimi kupci.

 

 


KIG intenzivno pristopa k izvajanju nove strateške usmeritve

28. 2. 2018

V letu 2017 je KIG sprejel novo strategijo razvoja v kateri je poudaril in podrobneje določil usmeritev prometne divizije v izdelke in rešitve za področje ECO Mobility Systems z vodilnim motivom: SMART, CLEAN, SAFE. V ta namen sta se že oblikovala dva razvojna projekta in sicer eBRB (e BIKE Rent Box) in EHPP (AC električne hišne polnilnice za e-vozila). V teku so dogovori s potencialnimi strateškimi partnerji o sodelovanju in izvedbi projektov, za katere je KIG razvil idejno rešitev.

 


Zakaj je dobro delati z nami?
Edinstveni

Vse na enem mestu: mehanska in ročna obdelava od načrtovanja do izvedbe, od surovine do končnega izdelka narejeno v vsaki želeni barvi

Izkušeni

Več kot 65 let izkušenj pri delu s pločevino in cevmi, z aluminijem in inoxom, h kakovosti naravnano in produktivno osebje

Stabilnost

Boljši od konkurence – finančna stabilnost, član skupine MSIN (100 milijonov EUR letnih prihodkov), certificirani dobavitelj podjetja IKEA.

Zanesljivi

Sistemsko upravljanje procesa načrtovanja & dobave & proizvodnje.

Stalnost

Zagotovljena s certifikatom ISO (9001, 14001,27001), najsodobnejša informacijska oprema.

Sledljivost

Z našo programsko rešitvijo LPPM nudimo POPOLNO SLEDLJIVOST

Kakovost

Zagotavljamo najvišjo KAKOVOST, ker uporabljamo samo najboljše materiale

Varnost

Zagotavljamo najvišjo stopnjo VARNOSTI s široko izbiro varnostnih elementov

Drugačni

Ker proizvajamo visoko zmogljive prometne znake

Boljši

Ker imamo s strani 3M certificirano proizvodnjo in dajemo do 12-letno garancijo za natisnjene znake

Dodana vrednost

Z učinkovitim proizvodnim procesom in sposobnostjo vključevanja različnih tehnologij in izdelkov