Novice

Potrebujete pomoč?

Pokličite +386 1 2806 200 ali nam pišite na info@kig.si

Skupina KIG se zavezuje k uresničevanju ciljev

01. 3. 2017

V skupini KIG se v letošnjem letu promovirajo vrednote, prva med njimi je Zavezanost k uresničevanju ciljev. Vrednote želimo komunicirati na čim bolj neformalen način, saj jih bodo le tako zaposleni pripoznali kot svoje in se z njimi maksimalno poistovetili.  Tako smo v jedilnici postavili sestavljanko s 500 koščki s podlogo fotografije  celotnega kolektiva iz lanskoletnih športnih iger. Vsak od zaposlenih  je dobil 4 naključne kose. Naloga zaposlenih je, da ob primernem trenutku vstavijo svoje kose v zloženko. Aktivnost zahteva od zaposlenih: skrbno ravnanje s koščki, pogosto spremljanje vmesnih rezultatov, medsebojno pomoč in informiranje ter sodelovanje vseh, saj nam bo le tako uspelo uresničiti cilj. Dva tedna pred rokom je videti, da bomo nalogo opravili v celoti pravočasno.

 


Seascape24 je razglašena za evropsko jadrnico leta 2017!

13. 2. 2017

Seascape čestitamo ob razglasitvi Seascape24 za evropsko jadrnico leta 2017. V KIG d.d. smo ponosni, da sodelujemo pri izdelavi inox komponent za Seascape jadrnice. Seascapeu bomo še naprej nudili vso podporo pri načrtovanju in izdelavi ter tako pripomogli k skupnemu uspehu.
 
Več si lahko ogledate na spodnji povezavi:
 
 
 

KIG d.d. presojo IKEA opravilo z odliko

30. 1. 2017

Priznano mednarodno podjetje IKEA je v KIG d.d. že tretjič opravilo presojo po IWAY standardu. IWAY standard temelji na osnovnih načelih ravnanja s človeškimi viri, na odnosu do okolja ter poslovni etiki.

Presojo smo opravili z odliko. Pohvalili so naše sodelovanje in pripravljenost na njihov obisk. Tako je podjetje KIG d.d. potrdilo status njihovega dobavitelja. 


Obvestilo o spremembi cen

10. 1. 2017

Spoštovani poslovni partner,

V zadnjem letu smo priča večjim spremembam in nihanju cen materialov, ki v veliki meri sestavljajo ceno naših izdelkov, ki jih proizvajamo za vas.

Cene največkrat uporabljenih materialov so tako v preteklih 12 mesecih zrasle za več kot   15  %, kar povzroča očitno neskladje med ponujenimi in trenutno realnimi cenami izdelkov. Zato moramo cene prilagoditi v skladu z našim medsebojnim dogovorom in našimi SPP (točka 4.2).

Za vsa naročila po 20.1.2017 bomo tako za vse izdelke preverili trenutno ceno materiala in z le-to uskladili ceno izdelka.

Novo ceno vam bomo poslali skupaj s potrditvijo naročila.

Prosimo, da naše potrditve naročil s novo oblikovanimi cenami potrdite najkasneje v treh dneh od prejema naše potrditve, saj bomo v nasprotnem primeru šteli naročilo kot potrjeno z novimi cenami (in morebitnimi novimi roki dobave)

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljamo.


V KIGu uspešno zaključili investicijo

09. 1. 2017

V Kig-u smo v decembru uspešno zaključili investicijo v novo avtomatsko lepilno linijo lastne proizvodnje. Nova lepilna linija ima za razliko od stare, veliko večjo kapaciteto ter je mnogo bolj prilagodljiva na različne dimenzije registrskih tablic. Prav tako smo prilagodili pogonski sistem ter sistem za vzporednost, s čimer smo zmanjšali izmet, ki nastane zaradi zaustavitev stroja med vlaganjem materiala. V naslednjih mesecih bomo stroj začeli uvajati v tekočo proizvodnjo.


Zakaj je dobro delati z nami?
Edinstveni

Vse na enem mestu: mehanska in ročna obdelava od načrtovanja do izvedbe, od surovine do končnega izdelka narejeno v vsaki želeni barvi

Izkušeni

Več kot 65 let izkušenj pri delu s pločevino in cevmi, z aluminijem in inoxom, h kakovosti naravnano in produktivno osebje

Stabilnost

Boljši od konkurence – finančna stabilnost, član skupine MSIN (100 milijonov EUR letnih prihodkov), certificirani dobavitelj podjetja IKEA.

Zanesljivi

Sistemsko upravljanje procesa načrtovanja & dobave & proizvodnje.

Stalnost

Zagotovljena s certifikatom ISO (9001, 14001,27001), najsodobnejša informacijska oprema.

Sledljivost

Z našo programsko rešitvijo LPPM nudimo POPOLNO SLEDLJIVOST

Kakovost

Zagotavljamo najvišjo KAKOVOST, ker uporabljamo samo najboljše materiale

Varnost

Zagotavljamo najvišjo stopnjo VARNOSTI s široko izbiro varnostnih elementov

Drugačni

Ker proizvajamo visoko zmogljive prometne znake

Boljši

Ker imamo s strani 3M certificirano proizvodnjo in dajemo do 12-letno garancijo za natisnjene znake

Dodana vrednost

Z učinkovitim proizvodnim procesom in sposobnostjo vključevanja različnih tehnologij in izdelkov