Razkuževalna omara UV-C Sterile Box za preprečevanje širjenja okužb Covid 19

Prvi razkuževalnik izdelan v Sloveniji, s katerim v samo nekaj minutah razkužite oblačila, denarnice, ključe, telefone, prenosne računalnike, očala, torbe, kartice, športne in šolske rekvizite.

Kaj je UV-C SterileBox in čemu je namenjen?
UV-C SterileBox omogoča dezinfekcijo predmetov in je namenjen vsem, ki potrebujejo učinkovito metodo za pomoč pri preprečevanju širjenja Covid 19. Narejen je v sodelovanju s Fakulteto za elektrotehniko in je 100 % slovenski izdelek.

Pojav epidemije virusa Covid-19 nas je prisilil v uporabo zaščitnih mask ter nenehno razkuževanje rok. Za uspešnejše preprečevanje širjenja virusa, pa je potrebno razkuževanje tudi vseh vrst površin in predmetov, s katerimi dnevno prihajamo v stik.

UV-C razkuževalnik SterileBox omogoča dezinfekcijo predmetov in površin, ki niso primerni za mokro dezinfekcijo. SterileBox deluje na osnovi visoko intenzivne ultravijolične svetlobe, ki jo oddajajo vgrajene ultravijolične sijalke. Pri delovanju se sprošča UV-C svetloba z valovno dolžino 254nm, ki je idealna valovna dolžina za uničevanje mikroorganizmov na izpostavljeni površini. Postopek razkuževanja je učinkovit, saj traja le nekaj minut.

Razkuževalnik SterileBox je namenjen za:
• hotele, kjer je potrebna dezinfekcija predmetov, ki jih uporablja več oseb (ključi, kartice, telefoni, miške, tipkovnice,…)
• industrijska podjetja, za razkuževanje delovne in merilne opreme.
• trgovine z oblačili in predmeti, ki jih stranke pomerjajo
• ustanove z oskrbovanci z visokim tveganjem okužb, za razkuževanje predmetov ob vnosu
• šole in športne organizacije, za razkuževanje šolskih in športnih rekvizitov.

Z razkuževalnikom UV-C SterileBox vašim strankam in zaposlenim omogočate varnejše okolje, zlasti v času najvišjih higienskih in varnostnih zahtev. Ustvarite lahko tudi dodatno zaupanje gostov in kupcev do vaših izdelkov in storitev.

UV-C SterileBox je razvit v Sloveniji, v sodelovanju s fakulteto za Elektrotehniko, kjer so v laboratoriju za fotometrijo izvedli tudi vse potrebne meritve.

Na voljo v petih različnih dimenziah:

Povpraševaje lahko oddate na tej POVEZAVI.

Kontakt za dodatne informacije ter naročila:

Prodaja KIG  01 280 62 16
 prodaja@kig.si