Šolske garderobne omarice so zdaj še boljše

Kovinske garderobne omarice so že desetletja prva izbira povsod, kjer potrebujemo neuničljivo, trpežno pohištvo. Našli jih boste v vseh skupnih garderobah: v kopališčih in športnih dvoranah, vrtcih in šolah, zdravstvenih domovih in proizvodnih podjetjih.

Ni ga materiala, ki bi se po trajnosti, trpežnosti in enostavnosti za vzdrževanje lahko kosal s kovino! V podjetju KIG d.d. kovinsko pohištvo izdelujemo že od nekdaj. Danes je v Sloveniji že težko najti osnovno šolo, ki ne bi imela naših garderobnih omar.

Univerzalno rešitev za shranjevanje oblačil, nahrbtnikov, učbenikov in vseh ostalih osebnih predmetov vseskozi nadgrajujemo in prilagajamo različnim tipom uporabnikov:

  • sodobne šolske omarice omogočajo dodatne funkcionalnosti in sisteme zaklepanja,
  • z oblikovalskimi intervencijami dosežemo popolno umestitev v interier.

Digitalizacija: sodobni sistemi zaklepanja s kodo

Zanimivo bi bilo vedeti, kako pogosto se na povprečni osnovni šoli dogodi, da kateri od otrok izgubi ključ svoje garderobne omarice. Točnega podatka nimamo. Imamo pa rešitev, s katero je takšnih skrbi konec.

Izdelamo lahko tudi garderobne omarice, za odpiranje katerih ne potrebujete ključa, magneta ali kartice. Danes lahko šolarji svojo omarico odklepajo in zaklepajo s pomočjo kode, ki si jo izberejo sami.

Nov izgled: s toplino lesa in močjo kovine

Vam je kljub vsemu še bolj kot kovinsko pri srcu leseno pohištvo? To se žal v skupinskih garderobnih prostorih obnese veliko slabše. Vendar pa lahko izdelamo omarice, ki po izgledu imitirajo les – ali pa jih opremimo s kakršnimkoli drugim vzorcem, ki se lepo ujema z vašim interierjem.

Na spodnji fotografiji preverite, s kakšnimi garderobnimi omaricami smo pred kratkim opremili še eno od ljubljanskih šol.